Educatius Group Logo
Főoldal » Külföldi középiskolai tanulmány » Programok » Boarding középiskolás program

A Boarding program

Olyan középiskolai csereprogramot keresel, amelyben az erős oktatás üdülőszerű luxussal párosul? Akkor fedezd fel a Boarding programunkat! Bentlakásos iskolai diákként a tantermeidtől, az iskolai tornateremtől és egyéb létesítményektől gyalogtávolságra, közvetlenül a középiskolai kampuszon élhetsz. Élvezd a tápláló napi étkezéseket, a világszínvonalú oktatást és a tanórán kívüli lehetőségek sokaságát. Fedezz fel egy igazán kivételes tanulási lehetőséget, amely csak egy bentlakásos iskolai cserén keresztül érhető el!

A lehetőségek világa: Kampusz nemzetközi diákoknak
A bentlakásos iskolák híresek gazdag oktatási programjaikról, amelyek felkészítik a diákokat arra, hogy felvételt nyerjenek a világ legjobb egyetemeire. Túllépnek a megszokott kereteken: olyan egyedi létesítményeket és kurzusokat biztosítanak, amelyek más középiskolákban nem találhatók meg. Olyan bentlakásos iskolákba helyeztünk el diákokat, amelyek globális vállalkozói programot, balettoktatást, saját istállóval rendelkező lovasprogramokat vagy akár repülőleckéket is kínálnak!

Életre nevelő tanulmányok az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Franciaországban, Spanyolországban, Réunion-on és Olaszországban!

Időpontfoglalás konzultációra
A legfontosabb tudnivalók:
    Válassz magad bentlakásos iskolát, vagy dönts segítő tanácsaink alapján! All-inclusive kampusz-élmény!
  • Célországok: az USA, az Egyesült Királyság, Írország, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Franciaország, Spanyolország, Réunion és Olaszország

  • Kor: 13-19

  • Szállás: Kampuszon található kollégiumi szállás, felnőtt felügyelettel

  • Időtartam: Tanév, félév, több év vagy rövidtáv

  • Páratlan támogatás: Tapasztalt csapatunk az első perctől az utolsóig támogat.

  • Területi választási lehetőség: Van! You can select your specific boarding school

  • Diplomaopció: Válaszd a Kettős Diploma kiegészítő csomagunkat!

  • Ideális választás egyetemi továbbtanuláshoz

  • Neked való? Azoknak a diákoknak, akik bizonyos programjellegzetességeket, erős tanulmányokat és a kampuszi létet keresnek.

Így működik

A bentlakásos középiskolában végzett diákok előnyei

  • Könnyebben érik el a tanárokat és az oktatókat.
  • Több személyes figyelemben részesülnek.
  • Felkészültebbek az egyetemre.
  • Sikeresebbek az egyetemen.
  • Függetlenebbek.
  • Több vezetői esélyhez jutnak.
  • Nagyobb eséllyel végeznek posztgraduális tanulmányokat.
  • Nagyobb eséllyel lesznek topvezetők, mire életpályájuk középső szakaszába lépnek.

A folyamat

1.

Beszélj egy tanácsadóval arról, mit szeretnél!

2.

Együtt dolgozunk a jelentkezéseden.

3.

Benyújtjuk az álmaid jelentkezését.

4.

Elintézzük a fizetést és a szállást.

Partneriskoláink reflektorfényben

Üdvözlünk a San Domenico School középiskolában!

Az 1850-ben alapított San Domenico School, Kalifornia első független intézménye: 515 hektáros, napenergiával működő kampuszán egyedülálló választható tantárgyakat, 15 sportágat, 15 emelt szintű (AP-)kurzust kínál iPaddel ellátott diákjai számára. A fenntarthatóság, a művészetek és a sport terén díjnyertes iskola gazdag bentlakásos élményt nyújt.

Lépj velünk kapcsolatba!

Üdvözlünk a Northfield Mount Hermon School középiskolában!

Offers strong academics and a beautiful New England campus. With 30+ AP courses and a rich array of extracurriculars, students receive a top-tier education. The campus boasts a 34-acre farm, an observatory, and a top-notch athletic complex and nurtures artistic talent in a 65,000 square-foot Rhodes Art Center.

Ez az iskolánk erős oktatást és egy gyönyörű új-Angliai kampuszt kínál. A több, mint 30 emelt szintű (AP-)kurzussal és a tanórán kívüli programok gazdag választékával a diákok magas színvonalú oktatásban részesülnek. A kampusz egy 14 hektáros farmmal, egy csillagvizsgálóval és egy csúcsminőségű sportkomplexummal büszkélkedhet, és a művészi tehetségeket a 6 000 négyzetméteres Rhodes Art Centerben ápolja.

Lépj velünk kapcsolatba!

Foglalj időpontot ingyenes konzultációra!

Foglalj időpontot egy személyes konzulációra, és mesélj a tanulmányi céljaidról! Együtt megtaláljuk a módját, hogy elérd a céljaidat.

Lépj velünk kapcsolatba!