Educatius Group Logo

Fókuszban a cserediákok mentális ellenállóképessége

A Mentális egészség világnapját október 10-én ünnepeljük: ez alkalomból az Educatius megerősíti elkötelezettségét a nemzetközi középiskolás diákok mentális ellenállóképességénék támogatása iránt a Global Youth Mental Resilience Initiative révén.

Man on roof with sunshine drawing

Támogatás egy életet megváltoztató élmény során

Már több, mint 20 éve gondoskodunk a nemzetközi diákokról cserediákprogramjaik során, és tisztában vagyunk vele, hogy a külföldön tanulás nem csupán egy tanulmányi út, hanem egy életet megváltoztató élmény is. Míg a cserediákok a cserediákprogramok befejezése után gyakran számolnak be óriási személyes fejlődésről, megerősödött önbizalomról és új célok megfogalmazódásáról, a középiskolai programok alatt gyakori kihívásokkal is szembesülhetnek, mint például a kultúrsokk vagy a honvágy, különösen az első hetekben és hónapokban.

Hugging girl

Educatius Nemzetközi öregdiák-hálózat

A Mentális egészség világnapján az Educatius Globális öregdiák-hálózatának tapasztalatára támaszkodunk: volt diákora, akik már sikeresen elvégezték külföldi tanulmányaikat. az Educatius Instagram csatornáján egy virtuális öregdiák-takeover során a világ minden tájáról érkező öregdiákok osztják majd meg személyes tapasztalataikat mentális ellenállóképességük megerősítéséről. Hiteles történeteik és személyesen alkalmazott stratégiáik megosztásával nemzetközi öregdiák-közösségünk igyekszik inspirálni és utat mutatni a saját külföldi kalandjukba belevágni készülő következő diákgenerációnak.

A Global Youth Mental Resilience Initiative részeként célunk, hogy október 10-én egy támogató közösséget hozzunk létre, ahol a külföldi középiskolai programokban részt vevő nemzetközi diákok tanulhatnak azoktól, akik már végigjárták ugyanezt az utat.

Érdekelhet még ez is

2023.09.14
Az Educatius túlteljesítette a 2023-ra tervezett faültetési és fenntarthatósági vállalásait

Növekvő fenntartható hatás az Aiducatius segítségével Örömmel osztjuk meg, hogy…

Read Post
2023.10.28
Educatius karbonkibocsátás számítási módszertana

Az Educatius karbonkibocsátás-számítási módszertana a 2022-es diákrepülések során Környezeti hatásunk…

Read Post
2023.10.29
Az Educatius fenntartható jövőképe

Középiskolai csereprogramok és globális klímavédelmi akciók összekapcsolása Az Educatius-nál inspirál…

Read Post